Genç İstihdam Temalı Etkinlikler

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı BAKKA'nın, Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İŞKUR ile işbirliği içerisinde yürüttüğü Genç İstihdam projesi kapsamında 2022-2023 yılı etkinlik hazırlıkları devam etmektedir. Proje kapsamında Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik "iş yaşamına geçiş sürecinde deneyim eksikliğinden kaynaklanan sorunlara çözüm sağlamak" amacıyla etkinlikler düzenlenmesi planlanmaktadır. Etkinlik temalarının öğrenci ve mezunların ihtiyaçlarına göre belirlenebilmesi için hazırlanan çevrimiçi anketin kare kodunu içeren görsel ekte sunulmuştur. Anketin, ön lisans programlarının 2. sınıflarında, lisans programlarının 3 ve 4. sınıflarında (Tıp Fakültesi 5-6; Diş Hekimliği Fakültesi 4-5, Eczacılık 4-5. sınıf) öğrenim gören öğrencilerimizin doldurması gerekmektedir.

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2022